Invader

Invader – strast za savršenstvom

Beskompromisno jedinstven

Zatvoreni okvir izrađen po mjeri, personaliziran i izrađen za udobnost za vrijeme vožnje. Kada naši stručnjaci uzmu stvar u svoje ruke, oči svih upućenih korisnika invalidskih kolica odmah zasjaje.

Vaše mjere koriste se za svaki dio kolica

Iz dobrih razloga: Pojedinci zahtijevaju invalidska kolica za aktivnu uporabu koja im savršeno odgovaraju. Za vaš model Invader, sve dimenzije vezane uz duljinu i kutni nagib izradili smo prema vašim specifikacijama. Cjelokupno sjedište može biti oblikovano prema vašoj anatomiji, a presvlaka naslona za leđa se također može savršeno prilagoditi vašem tijelu. Sportski oblik okvira spaja iznimnu robusnost s niskom neto težinom.

Jako, jače, Invader

Zatvoreni okvir proizvodimo od jedne cijevi od aluminija 7020 T6, najčvršće aluminijske legure koja se može zavarivati. Čak je i vilica kotača proizvedena iz jednog dijela, a oslonac za stopala se također može zavariti. Rezultat: Maksimalna stabilnost, iznimno niska težina i minimalno održavanje.

Zašto pristati na kompromis?

Na slici su prikazane opcije.

Promjer osovine

Moguće je birati između različitih promjera osovine: 12 mm i 25 mm.

Uz vas

Dostupni su postranični paneli od čvrstog aluminija; a također se može odabrati i verzija od karbonskih vlakana.

Zatvorena konstrukcija okvira

Čvršće od ovoga ne može: Konstrukcija zatvorenog okvira izrađena od aluminija 7020 T6 osigurava potpunu robusnost i vožnju bez kompromisa.

Maksimalna stabilnost

Oslonac za stopala modela Invader može se zavariti u željeni položaj. Ovime se unaprjeđuju značajke vožnje i stabilnost.

Izrađen iz jednog dijela

Vilica kotača proizvodi se od jednog dijela i spaja nevjerojatnu stabilnost s optimalnim značajkama upravljanja. Nema klimanja ni gubitka sile, lagana i pokretljiva.Prednosti vidljive na prvi pogled

Maksimalna stabilnost

Invalidska kolica zatvorenog okvira trajno su zavarena i oblikovana iz jedne cijevi. Čak je i vilica kotača proizvedena iz jednog dijela, a oslonac za stopala se također može zavariti.

Prilagođeni dizajn bez kompromisa

Zatvoreni okvir omogućuje optimalno upravljanje, dok prilagođeni dizajn pruža maksimalnu individualnost. Sportski oblik okvira spaja iznimnu robusnost s niskom neto težinom. Jednostavno nepobjediv.

Optimalne značajke vožnje

Model Invader je iznimno robustan, no ipak jako pokretljiv.

Za velike i male

Fleksibilna i prilagođena proizvodnja također ispunjava posebne potrebe i usklađena je s proporcijama pojedinca.

Tehnički detalji

Individualna izrada prema narudžbi

Svaka pojedina dimenzija dizajna vezana uz duljinu ili kutni nagib izrađena je prema željama klijenta. Naši stručnjaci pripremaju 3D CAD simulaciju prema mjerama vašeg tijela kako bi proizveli vaš vlastiti personalizirani model Invader.

Aluminijska konstrukcija

Najčvršća vrsta aluminija koja se može zavarivati, aluminij 7020 T6, koristi se za izradu aluminijske legure. Materijal se reže i savija prema mjeri, nakon čega se zavaruje kako bi se izradio okvir. Dovršena struktura okvira obrađuje se postupkom žarenja u 3 etape bez opterećenja.

Tehnički podaci

Tehnički podaci  
Minimalna visina stražnjeg dijela sjedišta 330 mm
Maks. visina prednjeg/stražnjeg dijela sjedišta 530 mm
Visina leđa Od 220 mm
Duljina potkoljenice 250–500 mm
Širina
Uz nagib od 1°
Uz nagib od 3°
Uz nagib od 6°

Širina sjedišta + 140 mm
Širina sjedišta + 160 mm
Širina sjedišta + 220 mm
Duljina okvira Prilagođena proizvodnja
Duljina s/bez oslonca za stopala Prilagođena veličina
Visina Prilagođena veličina
Maks. težina korisnika 120 kg
Transportna težina 7–8 kg

Dimenzije i mjere su različite za svaki model Invader, budući da su svaka kolica izrađena po mjeri. Težina trajno zavarenog modela Invader spremnog za uporabu uobičajeno je između 7 i 8 kg uz širinu sjedišta od 380 mm i dubinu sjedišta 400 mm, ovisno o odabiru stražnjih kotača.

Preuzimanja

Molimo preuzmite datoteku:


Dodatna oprema


Slični proizvodi