Motus prilagodljiva invalidska kolica

Spoj funkcionalnosti i dizajna

Motus su prilagodljiva invalidska kolica koja se mogu prilagoditi u skladu s vašim jedinstvenim željama. Pomični oslonci za stopala i naslon za leđa podesive visine koji se mogu podesiti u pokretu omogućuju veću udobnost prilikom sjedenja. Opcionalno možete dobiti vaš Motus model s kompaktnim, fiksiranim prednjim okvirom i jednodijelnim aluminijskim osloncem za stopala.

Uvijek ste u pokretu? Model Motus može se brzo sklopiti kako bi se pojednostavili prijevoz i skladištenje, te kako bi ste vi uštedjeli vrijeme i energiju.

Da biste saznali više, kliknite na crvene točke na slici.

Funkcija pomicanja

Motus oslonce za noge, koji se mogu pomicati prema unutra i prema van, moguće je otpustiti jednom rukom. Toliko su lagani da čak i samostalno stoje nakon što ih se ukloni, zbog čega ih je jednostavno podići prilikom transfera.

Ostanite rashlađeni

Opcionalna pletena granična tkanina izgleda dobro i pruža osjećaj ugode, ali i omogućuje cirkulaciju zraka kako biste vi ostali rashlađeni.

Vozite lagano

Opcionalni oslonci za noge koji se mogu podizati imaju visoko postavljenu središnju točku koja omogućuje bolje pozicioniranje i pružanje vaših nogu.

Držite se

Rukohvati za guranje modela Motus su glatkog profila i mogu se bez problema čvrsto zahvatiti. Kao opcija su također dostupne ručke koje se mogu sklopiti i zaključati u određeni položaj kako biste ih mogli čvršće zahvatiti.

Pronađite svoj najbolji položaj

Naši posebno dizajnirani prilagodnici stražnjih kotača omogućuju 48 različitih postavki za kotače te se prilagođavaju vašoj jedinstvenoj veličini i načinu vožnju. Također možete fino podesiti nagib i visinu sjedišta kako biste se savršeno smjestili.Što trebate znati

Prednosti vidljive na prvi pogled

Podešavanje kotača

Model Motus ima modularni dizajn s 48 različitih postavki kotača. Bez obzira na vašu veličinu i vaš način vožnje, moći ćete prilagoditi postavke modela prema svojim jedinstvenim specifikacijama. Mogućnost usmjeravanje kotača prema unutra ili prema van omogućuje vam bolje poravnavanje vaših stražnjih kotača te na taj način svodi na najmanju mjeru otpor kotrljanja i štedi snagu.

Poboljšano pozicioniranje

Prednji okvir pod nagibom omogućuje poboljšano vodoravno pozicioniranje kotačića i poboljšanu stabilnost prednjeg dijela. Poravnavanje kućišta kotačića može se jednostavno podesiti.

Pripremite se i krenite!

Kočnca u razini koljena je čvrsta i jednostavna za korištenje i ne okreće se oko okvira kolica.

Opcije okvira

Odaberite svoju boju okvira između raznih ponuđenih opcija: Candy Red, Sparkle Blue Green, Dormant Marine Blue, Anthracite Metallic i Deep Black.

Tehnički detalji

Poboljšana tehnologija sklapanja pomoću škara

Naše škare s tri prečke, sa šesterokutnom unutrašnjom prečkom škara, smanjuju izvijanje stolice te se njima postiže čvrstoća slična onoj invalidskih kolica s čvrstim okvirom; na ovaj način vam je omogućena maksimalna stabilnost. Uz manje središnjih točaka možete jednostavno sklopiti i skladištiti svoja invalidska kolica.

Tehnički podaci

Specifikacije invalidskih kolica Motus na ručni pogon

Materijal okvira Aluminij
Težina proizvoda Od otprilike 12,7 kg, ovisno o opcijama
Podešavanje težišta 48 mogućih položaja koji se mogu podesiti putem prilagodnika stražnjih kotača
Maksimalna nosivost 124,7 kg (širine sjedišta do 50 cm) / 139,7 kg (širine sjedišta preko 50 cm)
Visina naslona za leđa 30,5 cm - 51 cm
Širina sjedišta 35,5 cm - 56 cm
Dubina sjedišta 35,5 cm - 53 cm
Duljina potkoljenice 34 cm - 55 cm
Ukupna širina 51 cm .. - 71 cm .. s kotačima sa žbicama
Ukupna duljina 82,5 cm - 110,5 cm sa stražnjim kotačima 57 cm
85 cm - 113 cm sa stražnjim kotačima od 62 cm


Dodatna oprema