Achillo Sensa potpora za Ahilovu tetivu

Bolovi u Ahilovoj tetivi

Smanjenje opterećenja na Ahilovu tetivu

Ukoliko imate poteškoće u području Ahilove tetive, potpora Achillo Sensa pomaže rasteretiti Ahilovu tetivu bez ograničavanja vaše slobode kretanja. Također pruža potporu senzomotoričkim funkcijama - međudjelovanju osjetnih percepcija i kretnji mišića. Potpora poboljšava cirkulaciju i potpomaže reapsorpciju oteklina i izljeva preciznom primjenom kompresije.

Jastučić

Zahvaljujući nepromjenjivom leptirastom obliku, jastučić osigurava neprestanu masažu pritiskom Ahilove tetive.

3D ravno pletena tkanina

3D ravno pletena tkanina s integriranim zonama kompresije osigurava da potpora optimalno pristaje svakom obliku korisnikova tijela. Poprima oblik prirodnog obrisa tijela i stvara specifične zone kompresije.

Uložak za petu

Uložak za petu izrađen od materijala Technogel pruža optimalnu potporu Ahilovoj tetivi.

SkinGuard tehnologija

Antibakterijska vlakna integrirana u niti smanjuju ispuštanje neugodnih mirisa i osiguravaju visoku razinu kompatibilnosti s kožom. Vlakna ostaju čitava čak i nakon puno ciklusa pranja.

Područja s mrežastim otvorima

Područja niske razine kompresije nalaze se na osjetljivim područjima svoda stopala i pete. Ovime se povećava razina udobnosti.Prednosti vidljive na prvi pogled

Povećana sigurnost tokom hodanja.

Nakon povreda ili u slučaju iritacije Ahilove tetive važno je da se možete sigurno kretati. Potpora Achillo Sensa rasterećuje Ahilovu tetivu pomoću uloška za petu. Potiče cirkulaciju, aktivira stabilizaciju mišića i potpomaže reapsorpciju oteklina i izljeva bez ograničavanja vaše slobode kretanja.

Higijena ugodna za kožu

Potpora Achillo Sensa jako je udobna za kožu. Antibakterijska vlakna integrirana u ravno pletenu tkaninu sprječavaju rast bakterija i nastanak neugodnih mirisa. Funkcionalna vlakna upijaju vlagu i šalju je na površinu pletene tkanine, gdje vlaga onda brzo ispari.

Dobro pristaje

Trodimenzionalnom ravno pletenom tkaninom s područjima niske jačine kompresije osigurava se visok nivo udobnosti prilikom nošenja potpore. Ona se odlično prilagođava vašem tijelu te se na taj način izbjegava nastanak natisaka i točaka pritiska, posebno u osjetljivim područjima kao što su peta i svod stopala. Ivice su također mekane i fleksibilne te prema tome i jako udobne.

Indikacije

  • Postoperativna i posttraumatska iritacija
  • Ahilodinija
  • Naknadno liječenje puknuća Ahilove tetive

Često postavljena pitanja