Epi Forsa Plus ortoza za lakat

Ciljana i kontrolirana kompresija mišića podlaktice.

Pomaže u slučajevima teniskog ili golferskog lakta

Teniski ili golferski lakat uzrokovan je prenaprezanjem muskulature podlaktice i njezinih insercija tetive. Ortoza Epi Forsa Plus posebno je razvijena za pružanje pomoći kod takvih poteškoća. Ortozom se primjenjuje ciljani i posebno kontrolirani pritisak na pogođenu muskulaturu podlaktice te se na taj način zamjetno pomaže ublažavanju boli.

Ortoza pomaže u slučajevima akutnih poteškoća, ali se može nositi i kao mjera opreza za vrijeme ponavljanih fizičkih aktivnosti. Također je dostupna u inačici s plastičnim steznikom i istim načinom djelovanja: model Epiflex. Odabir modela ovisi o tome što vam osobno najviše odgovara.

Plastična jezgra

Stabilna i mekana plastična jezgra s podstavom osigurava optimalnu raspodjelu pritiska unutar ortoze.

Jastučić

Jastučić se može zasebno pozicionirati u svrhu ciljane mikromasaže.

Materijal ugodan za kožu

Ortoza za lakat Epi Forsa Plus proizvedena je bez šavova, čime se znatno povećava udobnost prilikom nošenja. U kombinaciji s materijalom od velura koji nije štetan za kožu, izbjegava se pojava iritacije kože.Prednosti vidljive na prvi pogled

Mjere opreza

Ortoza za lakat Epi Forsa Plus primjenjuje ciljani i kontrolirani pritisak na muskulaturu podlaktice što može značajno pomoći pri suzbijanju boli. Čak i nakon ublažavanja akutnih bolova, ortozu možete nositi kao preventivnu mjeru za vrijeme sportskih aktivnosti ili ponavljanih fizičkih aktivnosti koje često mogu rezultirati neugodnim upalama.

Nema iritantnih šavova

Udobni materijal ortoze za lakat Epi Forsa Plus koji nije štetan za kožu ugodan je za nositi, čak i dok se znojite za vrijeme fizičkih napora. Osim toga, ortoza je proizvedena bez šavova tako da ne može doći do nastanka neugodnih točaka pritiska. Ta se udobnost posebno primijeti u osjetljivim područjima uz rubove.

Moderan dizajn

Jasno je da je učinkovitost ortoze najveći prioritet. Međutim, potrebno je uložiti trud i u izgled ortoze, osobito ako želite nositi ortozu za lakat Epi Forsa Plus kao preventivnu mjeru kroz duža vremenska razdoblja. Nijanse sive boje pomažu suvremenom i atraktivnom dizajnu da ostane nezamjetan te možete bez ikakvih problema nositi ortozu ispod odjeće s dugim rukavima.

Indikacije

  • Epicondylitis humeri radialis (teniski lakat)
  • Epicondylitis humeri ulnaris (golferski lakat)

Preuzimanja

Molimo preuzmite datoteku:

Često postavljena pitanja


Dodatna oprema


Slični proizvodi